• 5 VUODEN TAKUU
  • NOPEAT TOIMITUKSET
  • 60 PÄIVÄN AVOIN OSTO

Juuri nyt: Kesäale jopa 20% alennuksella

mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

Historia

Beslagsboden – osasta Smedbota omaksi tuotemerkiksi

Beslagsbodenilla on yli 30 vuoden perinne tarjota koristeellisia heloja kotiin. Mottomme on tarjota tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita koteihin. Tuotteiden tulee kannustaa leikkisyyteen ja luovaan sisustukseen, samalla kun hintataso säilyy kohtuullisena.

Itsenäiseksi toimijaksi 90-luvulla

Beslagsboden aloitti Smedbon nuppien, kalustekahvojen ja muiden huonekalujen varusteiden osastona. 90-luvulla Beslagsboden irrotettiin omaksi toimijaksi, ja kun Smedbo keskittyi kokonaan kylpyhuonetarvikkeisiin Beslagsboden kehitti osaamistaan ja mainettaan luovana helojen valmistajana. Valikoima laajeni sisätämään myös painikkeita sekä ulko- että sisäoviin, talonumeroita, koukkuja, koukkulistoja sekä laaja valikoima nuppeja ja kalustekahvoja.

svarta lådhandtag på gråa luckor i grått kök

Ensimmäisten joukossa itseliimautuvilla koukuilla

2000-luvun lopulla markkinoille alkoi ilmestyä itseliimautuvia tuotteita, ja Beslagsboden oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka tarjosi eri pintamateriaalilla päällystettyjä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja itsekiinnittyviä koukkuja. Kiinnostus itseliimautuviin tuotteisiin vahvistui ja kysyntä kasvoi Skandinavian markkinoilla, mikä mahdollisti Beslagsbodenin valikoiman laajentamisen. Uutuudet, kuten itseliimautuvat erimalliset koukut, vessa- ja talouspaperin pidikkeet, kynttilätelineet ja monet muut tuotteet näkivät päivänvalon.

mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

Siirtyminen kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneiden vedeneristyksen entisestään tiukentuneiden vaatimusten myötä syntyi suuri kysyntä itseliimautuville tuotteille. Beslagsbodenin oli näin sopiva aika ottaa askel kylpyhuoneeseen tarjoamalla valikoiman yksinkertaisia suihkukoreja sekä tuotemerkin oma itseliimautuva kylpyhuonesarja. Sarja sisälsi kylpyhuoneen perustuotteet: wc-paperiteline, pyyheteline, wc-harja ja pyyherengas, jotka kaikki sopivat jo olemassa olevaan itseliimautuvien koukkujen valikoimaan.

Kylpyhuonetuotteiden valikoimamme on vuosien saatossa kasvanut. Tervetuloa löytämään suosikkisi!

Beslagsboden sigill design

Löydä tyylisi koristehelojen, kahvojen, nuppien ja itseliimautuvien tuotteiden joukosta!