• 5 VUODEN TAKUU
  • NOPEAT TOIMITUKSET
  • 60 PÄIVÄN AVOIN OSTO

20 % alennus kaikista mustista itseliimautuvista kylpyhuoneen yksityiskohdista

Kesä inspiraatiota kotiin

Kesä on vihdoin saapunut! Tämä tarkoittaa sitä, että on aika laittaa kesämökki kuntoon tai aloittaa uusi projekti kotona. Haluamme tarjota yksinkertaisia ratkaisuja ja tyylikkäitä sisustustuotteita, jotta voit muuntaa kotisi juuri haluamasi kaltaiseksi.

Luo vaihtelua kotiin

Vuodenaikojen vaihtuessa monet ihmiset haluavat luoda uutta ilmettä kotiin. Tekemällä muutoksia sisustukseen voimme saada enemmän inspiraatiota ja motivaatiota päivittäiseen elämäämme. Mutta ei toki ole ympäristön kannalta kestävää toteuttaa suuria projekteja ja muutoksia monta kertaa vuodessa. Itseliimautuvien tuotteidemme avulla voit helposti vaihtaa kylpyhuoneen yksityiskohtia ilman tarvetta porata tai jättää jälkiä seiniin. Itseliimautuvien tuotteidemme valikoima on saatavilla useista eri materiaaleista ja eri värivaihtoehtoina. Valittavanasi on lukuisia vaihtoehtoja, kuten kiillotettu kromi, musta, harjattu ruostumaton teräs, antiikkinen messinkiviimeistely, valkoinen ja harjattu kromi. Kaikki tuotteemme on suunniteltu yksityiskohtaisesti ja huolellisesti, jotta sinun on mahdollista luoda uniikki kylpyhuone.

Parhaat kesävinkkimme kotiin

Hyödynnä vinkkimme miten voit tuoda vaihtelua ja kesän tuntua kotiin helpolla tavalla. Pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys.

Nupit ja vetimet
Jos olet kyllästynyt kotisi vanhaan lipastoon, voit antaa sille uutta ilmettä yksinkertaisesti vaihtamalla siihen nupit tai vetimet. Tämä on myös hyvä keino säästää luontoa ja lompakkoa. Mainio idea on myös siirtää lipaston päälle maljakko tai kynttilänjalka, jota olet aiemmin piilotellut muualla kodissa. Pienet muutokset voivat tuoda täysin uuden tunnelman koko huoneeseen.

Vaaleat tekstiilit
Vaihda kodin tekstiilit haluamiisi vaaleampiin väreihin tai kesäisimpiin sävyihin. Vaaleanpunainen, keltainen ja sininen yhdistetään kesäniittyihin, aurinkoon ja mereen. Täydelliset värit tuomaan pieniä yksityiskohtia kotiin.

Yhteensopivat yksityiskohdat
Sisustuselementtien materiaalien, värien, muotojen ja kuvioiden valinta vaikuttaa suuresti huoneen kokonaisvaikutelmaan. Yhdistämällä ja vaihtelemalla erilaisia yksityiskohtia voit tuoda lisää elävyyttä tilaan. Hyvänä esimerkkinä toimii erilaisten nuppien ja vetimien käyttäminen keittiökaapeissa, mikä luo persoonallisen ja tyylikkään vaikutelman.

 

Tässä on toinen esimerkki siitä, miten voit yhdistää sisustuselementtejä toisiinsa. Kuvassa näet BK6351X-vetimen ja B879KN-ovenkahvan. Yhdessä ne luovat elegantin ja virtaviivaisen yhdistelmän.

Laita kukkia eri puolille kotia, minne haluat luoda erityisen herkän ja tunnelmallisen tunteen, tai huoneisiin, joissa vietät eniten aikaa. Valitse värikkäitä kukkia muistuttamaan kesästä, kuten auringonkukkia, ruusuja ja laventelia.

Kesäisin meillä on tapana viettää enemmän aikaa ulkona. Käyttämällä aikaa terassin, parvekkeen tai takapihan suunnitteluun voidaan luoda viihtyisämpi ulkoympäristö rentoutumiseen.