Beslagsboden on vuosien varrella luonut yhden Pohjoismaiden laajimmista valikoimista koristeheloja, erityisesti tee-se-itse henkilöille sopiviksi.

Täältä löydät helat kaikkialle kotiisi. Beslagsbodenin ovenpainikkeet ovat saatavana useissa eri pintakäsittely vaihtoehdoissa. Osa Ulko-ovenpainikkeistamme on ergonomisesti muotoiltuja jotta ne olisivat mahdollisimman miellyttävän tuntuisia. Beslagsbodenilla on yksi markkinoiden laajin väliovenpainike valikoima. Design mallistostamme löydät ovenpainikkeet niin alumiinista, ruostumattomasta teräksestä, kiillotetusta – ja mattaharjatusta kromista valmistettuna. Helpottaaksemme sinua löydät kotisivuiltamme mittakuvat sekä asennusohjeet kaikille ovipainikkeille.

Mikäli sisustat kylpyhuonetta, uusit keittiötä tai haluat laittaa makuuhuoneeseen muutaman koukun, toivomme, että löydät valikoimistamme jotain, joka sopii juuri Sinulle.

Beslagsbodenin valikoima sopii lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen. Vuosien kuluessa olemme luoneet laajan verkoston jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Klikkaa ”Ostopaikat” ja löydät lähimmän jälleenmyyjämme. Valitessasi tuotteita voit käyttää avuksesi ostoslistaa. Mikäli Sinulla on kysyttävää, voit lähettää meille sähköpostia.
Meillä on vankka kokemus koristeheloista ja olemme mielellämme avuksi.
http://www.smedbo.com/