• ILMAINEN TOIMITUS YLI €60
  • NOPEAT TOIMITUKSET
  • 60 PÄIVÄN AVOIN OSTO
svarta självhäftande badrumsdetaljer i grått badrum

Beslagsboden

Koristeelliset helat, kahvat ja nupit

Vuosien varrella Beslagsboden on luonut yhden Skandinavian laajimmista sisustustarvikkeiden valikoimista suunniteltu erityisesti tee-se-itse-rakentajille.
Tarvitsitpa sitten julkisivunumeroita, remontoit kylpyhuoneesi, rakennat uutta keittiötä tai asennat makuuhuoneeseesi nuppeja tai koukkuja, löydät meiltä sopivat tarvikkeet makuusi ja tarpeisiisi. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia. Olemme keränneet runsaasti osaamista ja teemme kaikkemme auttaaksemme sinua.

dörrtrycke i vitt och krom på ljusblå vägg

Vetimet koko kotiisi

Täältä löydät vetimet koko kotiin. Beslagsboden ulko-ovenkahvoja on saatavana useilla eri pintakäsittelyillä. Jotkin ovenkahvat ovat myös muodoltaan ergonomisia, jotta ne tuntuvat mahdollisimman hyvältä ovea avattaessa.

Beslagsbodenilla on yksi markkinoiden laajimmista ovenkahvavalikoimista. ”Design-ovenkahvat” -kohdasta löydät alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja sinkistä valmistettuja ovenkahvoja, joiden pinnat ovat mattaharjattua kromia tai kiillotettua kromia.

Verkkosivustolla on mittatiedot ja asennusohjeet kaikista ovenkahvoista, jotta valinta olisi mahdollisimman helppo.

kromad toalettpappershållare och dubbelkrok i badrum med tegel

Erilaisella pintakäsittelyllä eri vaikutelma

Kylpyhuonesarjoja on saatavana eri pintakäsittelyllä, jotka lisäävät tuotteiden kestävyyttä. Ainutlaatuinen, erittäin läpinäkyvä lakka tekee tuotteista tyylikkäitä ja helpottaa samalla niiden hoitoa.

Jälleenmyyjiä ympäri Suomen

Ajan myötä olemme luoneet läheisen yhteistyösuhteen usean liikkeen kanssa ympäri Suomea. Siirry kohtaan ”Mistä ostaa” löytääksesi lähimmän jälleenmyyjän. Käytä ostoslistaa, joka löytyy kohdasta valikoima.

Tervetuloa Beslagsbodenille!

kroklist i vitt med kromade krokar i kontorslandskap

Koristeelliset helat, kahvat ja nupit

Tyylikkäillä yksityskohdilla sisustat ja kotiasi nopeasti ja helposti.