• ILMAINEN TOIMITUS YLI €60
  • NOPEAT TOIMITUKSET
  • 60 PÄIVÄN AVOIN OSTO
kromad fyrkrok i ljust och vitt kök

Pakkausten ja tuotteiden kierrätys

Kun olet avannut uuden Beslagsboden-tuotteen paketin, toivomme, että et heitä pakkausta kotitalousjätteen joukkoon, vaan lajittelet sen sopivalla tavalla. Näin se voidaan kierrättää uudeksi materiaaliksi tai hyödyntää energiana.

Näin pakkaukset ja tuotteemme tulee kierrättää

Pakkaus

Aaltopahvi/kartonki:  Nämä materiaalit kierrätetään ja käytetään uusien pakkausten valmistukseen.
Pahvi: Kerätty pahvi voidaan käsitellä ja muuttaa uusiksi paperituotteiksi sekä kipsilevyjen pintakerroksiksi.
Aikakauslehdet/paperi: tuotteidemme mukana tulevat asennusoppaat. Muista pitää sanomalehdet/paperi ja paperipakkaukset erillään, jotta sanomalehdet voidaan kierrättää helpommin ja niitä voi käyttää muun muassa uusiin sanomalehtiin.
Pehmeä muovi: tuotteidemme suojana tai esimerkiksi ruuvien tai muiden pienten yksityiskohtien säilytyksenä käytetty. Pehmeä muovi kierrätetään ja muutetaan uusiksi pakkauksiksi tai energiaan

Metallit: sinkki,messinki ja ruostumaton teräs, on lajiteltava metalliromuna kierrätyskeskuksessa. Metallit erotetaan ja lähetetään sulattoihin, terästehtaisiin ja valimoihin, joissa niistä syntyy uusien metallituotteiden raaka-aineita.

Lasi ja posliini tulee lajitella kotijätteenä tai kierrätyskeskuksessa täyteaineiksi. Jäännösjäte poltetaan ja muutetaan energiaksi ja lämmöksi samalla kun täytetään materiaaleja, joita voidaan käyttää esimerkiksi rakennustöissä.