• 5 VUODEN TAKUU
  • NOPEAT TOIMITUKSET
  • 60 PÄIVÄN AVOIN OSTO

20 % ALENNUS ITSEKIINNITTYVISTÄ KYLPYHUONETARVIKKEISTA, KUN OSTOS ON YLI 19 EURO – KÄYTÄ KOODIA: SPRING

arbetsskrivbord med laptop, hörlurar, anteckningsblock, penna

Tuki & yhteydenotto

Miten voimme auttaa?

Olemme koonneet tänne/näille sivuille tärkeää tietoa auttaaksemme sinua löytämään oikean/ kaipaamasi tiedon. Voit ostaa tuotteitamme verkkokaupastamme tai laajan jälleenmyyjäverkostomme kautta. Jos sinulla on kysyttävää ostetusta tuotteesta, haluat palauttaa tuotteen tai ehkä yllättäen reklamoida jostain tuotteesta, ota ensisijaisesti yhteyttä tuotteen ostopaikkaan. Mikäli ostit tuotteen joltakin jälleenmyyjältämme, ota yhteyttä jälleenmyyjään.

Jos sinulla on kysyttävää, tarvitset apua ostoksen tekemisessä tai kotiisi sopivan tuotteen valinnan suhteen, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä osoitteeseen webshop@smedbo.se. Me Smedbolla haluamme auttaa sinua vastaamalla kysymyksiin, ja kaikessa tilauksesi liittyen. Vastauksen nopeuttamiseen, muista kirjata sekä tilausnumero että kyseisen tuotteen tuotenumero.

BESLAGSBODEN/SMEDBO OY
Puh: 0207 129 570
Napsauta tästä lähettääksesi meille sähköpostia

dörrtrycke i vitt och krom på ljusblå vägg

FAQ – yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin asiakkaidemme esittämiin kysymyksiin.

fyrkrok med handduk uppsatt i badrum

Hoito-ohjeet

Oletko kuten mekin olemme, kiinnostunut kestävistä netarvikkeista? Hoito-ohjeissamme kerromme miten parhaiten puhdistat netarvikkeet pintakerroksesta riippuen.

kromade knoppar i unik design i modernt betongkök

Asennus

Asentaminen on helppoa – kun tietää miten tehdä. Tutustumalla asennusvinkkeihimme onnistut.

Broschyr X107 liggandes på grå yta

Esitteet & kuvastot

Oletko kiinnostunut selaamaan luetteloamme tai esitteitämme? Täällä voit selata molempia verkossa. Voit myös tilata ne kotiin postilaatikkoosi.

matbord i modernt hus

Reklamaatiot

Jos kuitenkin löydät virheen tuotteesta jonka olet ostanut verkkokauppamme kautta, voit reklamoida sivuillamme olevaa lomaketta käyttäen.