• 5 VUODEN TAKUU
  • NOPEAT TOIMITUKSET
  • 60 PÄIVÄN AVOIN OSTO

20 % alennus kaikista mustista itseliimautuvista kylpyhuoneen yksityiskohdista

Vägghängd rak- och sminkspegel med ram i led-ljus monterad på badrumsvägg

Kiinnitä ruuvilla

Asennus kevytbetoniin

Kun asennat pienempiä tuotteita kevytbetoniin, voit käyttää muovi- tai nailontappeja sekä ruuveja. Koska kevytbetoni on huokoista, sinun kannattaa käyttää metalliporaa ja tulppaa, joka laajenee seinään. Erityisiä kevytbetonitulppia käytetään raskaampiin tuotteisiin ja tuotteisiin, joiden on kestettävä suuria kuormia. Esiporaa ruuvin pituudelta. Puhalla porausreikä puhtaaksi tulpan asettamista varten. Ruuvaa lopuksi ruuvi reikään.

Asennus betoniin

Asennatko tuotteen betoniin? On muutama asia, jotka on pidettävä mielessä, jotta tuote pysyy tukevasti paikallaan. Käytä laajennustulppaa raskaimmille betonituotteille ja käytä iskuporakonetta. Valitse terä, jonka kärki on kovaa terästä ja joka on samankokoinen kuin tulppa. Porausreiän on oltava yhtä syvä kuin ruuvi on pitkä. Puhalla porausreikä puhtaaksi ennen tulpan sijoittamista reikään. Ruuvaa lopuksi ruuvi paikalleen.

Muissa tuotteissa on käytettävä muovi- tai nailontulppaa ja ruuvia.

Asennus kipsilevyyn

Kipsilevylle kiinnittämistä varten kannattaa käyttää metalli- tai nailonankkuria, jotka laajenevat sisäpuolelta, kun ruuvia kiristetään. On tärkeää muistaa, että kipsi on huokoinen. Poraa sen vuoksi reikä, jonka halkaisija on sama kuin ankkurin halkaisija, ja työnnä ankkuri varovasti porattuun reikään. Käytä puuruuveja kiinnittäessä tuotteita, joihin kohdistuu painoa. Painavampia tuotteita ja tuotteita, joiden on kestettävä suuria kuormituksia, ei pitäisi asentaa ankkurilla kipsilevyyn. Sen sijaan ne kiinnitetään puuruuveilla kohtaan, jossa kipsilevyn takana on koolaus.

Asennus lastulevyyn/puukuitulevyyn

Käytä lastulevyyn/kuitulevyyn kiinnittämiseen puu- tai lastulevyruuveja. Ruuvit on helpompi ruuvata käsin, jos teet ensin koereiän nastalla tai pienellä poralla. Käytä tuotteen mukana toimitettua ruuvia.

Asennus tiileen

Tiili on melkein yhtä kovaa kuin betoni, mutta se voi halkeilla, jos poraat liian lähelle reunaa.Raskaammissa tuotteissa ja tuotteissa, joiden on kestettävä suuria kuormia, on hyvä käyttää kiila-ankkuria. Muihin ja kevyempiin kohteisiin voit käyttää muovi- tai nailontappeja ja ruuveja.

Valitse oikea tulppa tai pultti

 

Tiileen kiinnittämistä varten on parasta porata iskuporakoneella. Valitse pora, jonka läpimitat ovat sama kuin tulpan. Porausreiän on oltava yhtä syvä kuin ruuvin pituus. Puhalla porausreikä puhtaaksi ennen tulpan asentamista. Ruuvaa lopuksi ruuvi reikään.