fyrkrok med handduk uppsatt i badrum

Hoito-ohjeet

Noudata hoito-ohjeitamme ja pidennä Beslagsboden-tuotteesi käyttöikää

Varusteet puhdistetaan pyyhkimällä pehmeällä liinalla ja haalealla vedellä sekä tarvittaessa pesuaineella.
Suosittelemme mikrokuituliinan käyttöä pesuaineiden käytön vähentämiseksi.
Jos pesuaineita on käytettävä, pesuaineen PH-arvon on oltava 7,5–9,5, eikä se saa sisältää hankausainetta

Puhdistusvaihtoehdot

  1. Mikrokuituliina kuivana, vaihtoehtoisesti kevyesti vedellä kostutettuna
  2. Kostea Mikrokuituliina. Viimeistele kuivalla mikrokuituliinalla
  3. Suihkuta pintaa vedellä ja pyyhi mikrokuituliinalla/lasiliinalla
självhäftande toalettpappershållare i krom

Valitse puhdistusaine ja -välineet huolellisesti

Puhdistusaineiden ja työvälineiden valinnalla on suuri merkitys lopputulokseen. Viikoittaisessa puhdistuksessa suosittelemme, että pinta pyyhitään pehmeällä mikrokuituliinalla jolloin pesuaineen käyttöä saa vähennettyä. Vältä hankaavia puhdistustuotteita, kuten teräsvillaa ja kuitusieniä, koska ne voivat aiheuttaa pysyviä vaurioita ja naarmuja pintamateriaaleihin.

Puhdistusaineeksi riittää yleensä haalea vesi. Tehokkaampaan puhdistukseen voidaan käyttää mietoa ilman hankausaineita olevaa pH-neutraalia puhdistusainetta, Ph-arvo 7,5–9,5. Pintamateriaalit eivät siedä emäksisiä, happamia, kloori- tai alkoholipitoisia puhdistusaineita, koska ne voivat aikaansaada tahroja ja vaurioita pintaan, joten jätä ne pois. Jos käytät tällaista puhdisaineita kylpyhuoneessa, varmista, että suojaat tuotteet roiskeilta.

Puhdistus

  • Pyyhi pinta haalealla vedella hieman kostealla mikrokuituliinalla.
  • Puhdistusaineita käytettäessä niiden pH-arvon tulee olla 7,5-9,5 eivätkä ne saa sisältää hankausaineita.
  • Huuhtele huolellisesti puhdistusaine tuotteista kylmällä vedellä.
  • Pyyhi tuote kuivalla mikrokuituliinalla välttääksesi kalkkitahroja.
kromade knoppar i unik design i modernt betongkök

Kromin ja ruostumattoman teräksen hoito

Kromilla ja ruostumattomalla teräksellä olevat lika- tai kalkkitahrat poistetaan helpoimmin tähän tarkoitukseen tarkoitetulla puhdistusaineella. Tutustu ohjeisiin huolellisesti ja kokeile aina ensin pienelle pinnalle. Kotitalouksien etikka (maks. 12 %) on myös tehokas kalkkitahroja vastaan. Hiero, anna vaikuttaa, huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa mikrokuituliinalla. Vältä aina liuottimia, kovia hankaustyynyjä ja hankausainetta sisältäviä pesuaineita.

innerdörrhandtag med läderdetaljer på grå dörr

Messingin hoito

Messinki on korroosionkestävä materiaali, mikä tarkoittaa, että messinki saa ajan myötä kauniin patinan, joka voidaan kiillottaa messingille tarkoitetulla puhdistusaineella. Smedbon messinkituotteet ovat valmiiksi kiillotettuja ja lakattuja, ja näin messinki säilyttää kauniin pinnan erityisen pitkään. On kuitenkin erityisen tärkeää, että Smedbon messinki-tuotteiden hoidossa ei koskaan käytetä vahvoja puhdistusaineita, joissa on hankausaineita. Sen lisäksi, että ne jättävät tuotteeseen jälkiä, ne saattavat myös poistaa tuotteessa olevan suojaavan lakkapinnan. Valitse mieluummin mieto pH-neutraali pesuaine ilman hankausaineita tai saippuaa.