• 5 VUODEN TAKUU
 • NOPEAT TOIMITUKSET
 • 60 PÄIVÄN AVOIN OSTO

20 % ALENNUS ITSEKIINNITTYVISTÄ KYLPYHUONETARVIKKEISTA, KUN OSTOS ON YLI 19 EURO – KÄYTÄ KOODIA: SPRING

Beslagsboden tuo markkinoille uuden itseliimautuvan kylpyhuonesarjan

Moni välttää reikien poraamista kylpyhuoneen seinään. Haluamme kuitenkin päivittää kylpyhuoneemme ilman remonttia. Viime vuosina itseliimautuvien tuotteiden kysyntä kylpyhuonekäyttöön on siksi lisääntynyt. Beslagsboden laajentaa itseliimautuvien tuoteiden valikoimaa 12:lla uutta muotoilua edustavalla tuotteella.
mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

Itseliimautuvien tuotteiden tuoteperhe täydentyy täysin uudella kylpyhuonesarjalla, jossa on muun muassa pyyhekuivain, pyyhekoukut, wc-paperipidike ja wc-harja. Sarjan muotoilu perustuu yksinkertaisuuteen, joka eroaa klassisista malleista. Uuden sarjan tuotteilla on ruostumattomasta terästä oleva ydin ja joko kromattu tai mattamusta pintakerros. Tämä sarja erottuu itseliimautuvista kiinnikkeistä. Kiinnikkeet ovat pyöreitä ja litteitä, kuin ohut jääkiekko, ja pyöreä muoto on ainutlaatuinen ja näin myös helppo tunnistaa.

”Jotta itseliimautuvat tuotteet kestäisivät suurempia rasituksia ja säilyttäisivät samalla korkean laadun, niissä on oltava kiinnikkeet, joissa on suuri takalevy ja itseliimautuva teippi kiinnitettäväksi seinään. Tuotekehityksessä kiinnitetään yleensä paljon huomiota kiinnikkeen piilottamiseen. Sen sijaan haimme inspiraatiota kiinnikkeiden graafisesta ilmeestä ja hyödynsimme sitä luomalla modernin muotoilun, joka eroaa muista markkinoilla olevista tuotteista, kertoo tuotepäällikkö Ola Giertz.”

Tuloksena oli sarja, jolle on ominaista yksinkertaisuus ja hienostuneisuus. Suuren kiinnikkeissä olevan pyöreän muodon yhdistyminen tuotteiden kapeiden linjojen kanssa luo leikkisyyttä, joka on tunnistettavissa kaikissa uuden sarjan tuotteissa.

Beslagsboden tarjoaa laajan valikoiman itseliimautuvia tuotteita – sinun ei tarvitse porata ja samalla asentaminen on helppoa. Tyylikkäiden sisustusyksityiskohtien avulla uudistat ja muokkaat kotisi ilmettä nopeasti ja helposti.

 • Uutiset – Talonumerot ja julkisivukirjaimet

  Kehitämme nyt talonumeroiden ja julkisivukirjainten valikoimaamme uudella Nordic-sarjalla. Sarja on suunniteltu minimalistisella tyylisuunnalla, mutta suurempaan kokoon verrattuna nykyiseen valikoimaan.
 • Kesä inspiraatiota kotiin

  Kesä on vihdoin saapunut! Tämä tarkoittaa sitä, että on aika laittaa kesämökki kuntoon tai aloittaa uusi projekti kotona. Haluamme tarjota yksinkertaisia ratkaisuja ja tyylikkäitä sisustustuotteita, jotta voit muuntaa kotisi juuri haluamasi kaltaiseksi.
 • Tyylikkään modernit ulko-ovenpainikkeet

  Muotoillut ulko-ovenpainikkeet ovat jo mukana valikoimassa, mutta nyt valikoimaan on lisätty suosittu mattamusta ​​pinta. Beslagsbodenin valikoimasta löytyy nyt mattamustat painikkeet B177BN ja B154B.
 • Koristeelliset helat, kahvat ja nupit, jotka kestävät!

  Beslagsboden on päivittänyt nuppi- ja kalustevedinvalikoimansa 5 nupilla ja 13 kalustevetimellä. Nupit ja vetimet on suunniteltu sopimaan yhteen, mutta myös täydentämään Beslagsbodenin nykyisten sisäovenpainikkeiden tyyliä. Yhteensopivat nupit, kalustevetimet ja sisäovenpainikkeet luovat huoneeseen tyylikkään kokonaisuuden sekä harkitun ja tyylikkään vaikutelman.