Oven graafinen huutomerkki

Beslagsboden on tuonut valikoimaan uusia tuotteita. Ovenpysäyttimien kategoria on laajentunut neljällä mallilla, jotka sopivat käytettäväksi lattialla, seinälla ja kahvalla. Uudet ovenpysäyttimet ovat saatavilla väreissä Clementine, Lime, Dusk, Grey ja Black. Uusien tuotteiden tarkoitus on selkeä – pitää ovi paikoillaan ja välttää jälkiä seinään ja oveen.

”Suunnitteluprosessin lähtökohta oli, että tuotteiden lisäarvo on paljon enemmän kuin niiden ilmeinen tehtävä. Muotoilu ja leikkisyys ovat ilmeisiä avainsanoja Beslagsbodenin suunnitteluprosessissa. Siksi meille oli tärkeää, että tuotteet eivät ole pelkästään toimivia, vaan myös esteettisesti miellyttäviä ja hieman epätavallisia, kertoo Ola Giertz, Beslagsbodenin tuotesuunnittelija.

Ovenpysäyttimien muotoilu on kuorittu ja geometrinen, väri on huomiota herättävä ja erilainen. Tuote, joka erottuu edukseen hyvin suunnittellulla toiminnallisuudellaan on ovikiila. Kiila on suunniteltu käytettäväksi sekä vaaka- että pystyasennossa ja sopimaan erilaisiin oviin.

”Yksinkertaisella käytännöllisyydellään, tämä kuminen ovenpysäytin luo graafisen huutomerkin oven ympäristöön/lähelle. Pysäytin on kuin koru lattialla tai ovella ja yksityiskohta joka antaa huoneellesi luonnetta” Ola Giertz sanoo.

Tuotteet on valettu kiinteästä kumista, joka on hellävarainen niin lattioille, seinille kuin oville. Kumi materiaalina luo kestävän tuotteen, jossa on liukumaton pinta. Se on toimiva ja esteettinen tuote mihin tahansa oveen.

 • Tyylikkään modernit ulko-ovenpainikkeet

  Muotoillut ulko-ovenpainikkeet ovat jo mukana valikoimassa, mutta nyt valikoimaan on lisätty suosittu mattamusta ​​pinta. Beslagsbodenin valikoimasta löytyy nyt mattamustat painikkeet B177BN ja B154B.
 • Koristeelliset helat, kahvat ja nupit, jotka kestävät!

  Beslagsboden on päivittänyt nuppi- ja kalustevedinvalikoimansa 5 nupilla ja 13 kalustevetimellä. Nupit ja vetimet on suunniteltu sopimaan yhteen, mutta myös täydentämään Beslagsbodenin nykyisten sisäovenpainikkeiden tyyliä. Yhteensopivat nupit, kalustevetimet ja sisäovenpainikkeet luovat huoneeseen tyylikkään kokonaisuuden sekä harkitun ja tyylikkään vaikutelman.
 • Beslagsboden tuo markkinoille uuden itseliimautuvan kylpyhuonesarjan

  Moni välttää reikien poraamista kylpyhuoneen seinään. Haluamme kuitenkin päivittää kylpyhuoneemme ilman remonttia. Viime vuosina itseliimautuvien tuotteiden kysyntä kylpyhuonekäyttöön on siksi lisääntynyt. Beslagsboden laajentaa itseliimautuvien tuoteiden valikoimaa 12:lla uutta muotoilua edustavalla tuotteella.
 • Uudet sisäovipainikkeet – muotoilu kärkenä

  Beslagsboden on nyt laajentanut sisäovenpainikkeiden valikoimaa useammalla painikkeella. Sisäovenpainike on ensimmäinen asia, jonka kohtaamme kun astumme huoneeseen. Kahvan muotoilulla ja tuntumalla on siksi tärkeä rooli, miten koemme huoneen, johon astumme. Kun sisustamme kotiamme, haluamme harmonisen kokonaisuuden. Kun sunnitelimme uusia sisäovenpainikkeita huomioimme etenkin kosketustuntuman. Kun muoto, pinnan ominaisuus ja kahva sopivat yhteen on tunne täydellinen.