• 5 VUODEN TAKUU
 • NOPEAT TOIMITUKSET
 • 60 PÄIVÄN AVOIN OSTO

20 % ALENNUS ITSEKIINNITTYVISTÄ KYLPYHUONETARVIKKEISTA, KUN OSTOS ON YLI 19 EURO – KÄYTÄ KOODIA: SPRING

Oven graafinen huutomerkki

Beslagsboden on tuonut valikoimaan uusia tuotteita. Ovenpysäyttimien kategoria on laajentunut neljällä mallilla, jotka sopivat käytettäväksi lattialla, seinälla ja kahvalla. Uudet ovenpysäyttimet ovat saatavilla väreissä Clementine, Lime, Dusk, Grey ja Black. Uusien tuotteiden tarkoitus on selkeä – pitää ovi paikoillaan ja välttää jälkiä seinään ja oveen.

”Suunnitteluprosessin lähtökohta oli, että tuotteiden lisäarvo on paljon enemmän kuin niiden ilmeinen tehtävä. Muotoilu ja leikkisyys ovat ilmeisiä avainsanoja Beslagsbodenin suunnitteluprosessissa. Siksi meille oli tärkeää, että tuotteet eivät ole pelkästään toimivia, vaan myös esteettisesti miellyttäviä ja hieman epätavallisia, kertoo Ola Giertz, Beslagsbodenin tuotesuunnittelija.

Ovenpysäyttimien muotoilu on kuorittu ja geometrinen, väri on huomiota herättävä ja erilainen. Tuote, joka erottuu edukseen hyvin suunnittellulla toiminnallisuudellaan on ovikiila. Kiila on suunniteltu käytettäväksi sekä vaaka- että pystyasennossa ja sopimaan erilaisiin oviin.

”Yksinkertaisella käytännöllisyydellään, tämä kuminen ovenpysäytin luo graafisen huutomerkin oven ympäristöön/lähelle. Pysäytin on kuin koru lattialla tai ovella ja yksityiskohta joka antaa huoneellesi luonnetta” Ola Giertz sanoo.

Tuotteet on valettu kiinteästä kumista, joka on hellävarainen niin lattioille, seinille kuin oville. Kumi materiaalina luo kestävän tuotteen, jossa on liukumaton pinta. Se on toimiva ja esteettinen tuote mihin tahansa oveen.

 • Uutiset – Talonumerot ja julkisivukirjaimet

  Kehitämme nyt talonumeroiden ja julkisivukirjainten valikoimaamme uudella Nordic-sarjalla. Sarja on suunniteltu minimalistisella tyylisuunnalla, mutta suurempaan kokoon verrattuna nykyiseen valikoimaan.
 • Kesä inspiraatiota kotiin

  Kesä on vihdoin saapunut! Tämä tarkoittaa sitä, että on aika laittaa kesämökki kuntoon tai aloittaa uusi projekti kotona. Haluamme tarjota yksinkertaisia ratkaisuja ja tyylikkäitä sisustustuotteita, jotta voit muuntaa kotisi juuri haluamasi kaltaiseksi.
 • Tyylikkään modernit ulko-ovenpainikkeet

  Muotoillut ulko-ovenpainikkeet ovat jo mukana valikoimassa, mutta nyt valikoimaan on lisätty suosittu mattamusta ​​pinta. Beslagsbodenin valikoimasta löytyy nyt mattamustat painikkeet B177BN ja B154B.
 • Koristeelliset helat, kahvat ja nupit, jotka kestävät!

  Beslagsboden on päivittänyt nuppi- ja kalustevedinvalikoimansa 5 nupilla ja 13 kalustevetimellä. Nupit ja vetimet on suunniteltu sopimaan yhteen, mutta myös täydentämään Beslagsbodenin nykyisten sisäovenpainikkeiden tyyliä. Yhteensopivat nupit, kalustevetimet ja sisäovenpainikkeet luovat huoneeseen tyylikkään kokonaisuuden sekä harkitun ja tyylikkään vaikutelman.