• 5 VUODEN TAKUU
 • NOPEAT TOIMITUKSET
 • 60 PÄIVÄN AVOIN OSTO

Juuri nyt: Kesäale jopa 20% alennuksella

Uudet sisäovipainikkeet – muotoilu kärkenä

Beslagsboden on nyt laajentanut sisäovenpainikkeiden valikoimaa useammalla painikkeella. Sisäovenpainike on ensimmäinen asia, jonka kohtaamme kun astumme huoneeseen. Kahvan muotoilulla ja tuntumalla on siksi tärkeä rooli, miten koemme huoneen, johon astumme. Kun sisustamme kotiamme, haluamme harmonisen kokonaisuuden. Kun sunnitelimme uusia sisäovenpainikkeita huomioimme etenkin kosketustuntuman. Kun muoto, pinnan ominaisuus ja kahva sopivat yhteen on tunne täydellinen.

B877KN

Tuotesuunnittelijamme Ola Giertz on suunnitellut B877KN-sisäovipanikkeen. Painikkeen muotoilu on ainutlaatuinen kahvan kulmikkaan neliömäisen viimeistelyn ansiosta. Siksi onkin luonnollista, että muotoilu on huomiotaherättävä ja ainutlaatuinen. On selvää, sekä visuaalisesti että konkreettisesti, että Gierz on keskittynyt muotoiluun ja antanut sen puhua puolestaan.

”Näin ympyrästä tulee neliö, kun pyöreä muoto muuttuu yksittäisiksi viivoiksi.” – Ola Giertz, tuotesuunnittelija.

Giertz kuvailee, että oleellisinta on miten kahvan alkuosa ja loppuosa kohtaavat. Eli siirtymä, kun pyöreä ja pehmeä kohtaa kulmikkaan ja kovan. Painikkeen pehmeä muotokieli toimii parhaiten muotoilun ystävien kodissa.

B876KN

B876KN perustuu kartiomaiseen kahvaan, jossa on tyylikäs ja saumaton muotokieli. Sen hillitty ja tyylikäs ilme saa painikkeen sopimaan mihin tahansa huoneeseen tyylistä riippumatta. Tyyli on vaatimaton ja painikkeen siro muotoilu tuntuu itsestään selvältä ja sopii täydellisesti käteen.

 

 

B858KN/ B859KN

858KN / B859KN on suunniteltu siten, että vaakasuoraan metallikahvaan on mukava tarttua. Kahva on verhoiltu ruskealla tai mustalla nahalla kontrastiompelein. Koristeellinen nahkapinta on kiistatta näiden painikkeiden tunnusmerkki, ja välittää erinomaisen hienon kädentuntuman ja miellyttävän otteen. Tämä eksklusiivinen sisustusyksityiskohta tulee vain kauniimmaksi, mitä enemmän sitä käytetään, nahan vanhetessa arvokkaasti ja värin kypsyessä vuosi vuodelta.

B868XKN/ B868BKN

Malli on rakennettu sylinterimäiselle muodolle, joka on jaettu suorilla terävillä linjoilla ja päättelyillä. Kahvan tiukka muotoilukieli huokuu retroa. Funktionalismi on painikkeen suurin inspiraatio, minkä huomaa painikkeen korostetulla ja konkreettisella ulkonäöllä. Painiketta on saatavana kahdessa värissä, valkoisena tai mustana.

 • Uutiset – Talonumerot ja julkisivukirjaimet

  Kehitämme nyt talonumeroiden ja julkisivukirjainten valikoimaamme uudella Nordic-sarjalla. Sarja on suunniteltu minimalistisella tyylisuunnalla, mutta suurempaan kokoon verrattuna nykyiseen valikoimaan.
 • Kesä inspiraatiota kotiin

  Kesä on vihdoin saapunut! Tämä tarkoittaa sitä, että on aika laittaa kesämökki kuntoon tai aloittaa uusi projekti kotona. Haluamme tarjota yksinkertaisia ratkaisuja ja tyylikkäitä sisustustuotteita, jotta voit muuntaa kotisi juuri haluamasi kaltaiseksi.
 • Tyylikkään modernit ulko-ovenpainikkeet

  Muotoillut ulko-ovenpainikkeet ovat jo mukana valikoimassa, mutta nyt valikoimaan on lisätty suosittu mattamusta ​​pinta. Beslagsbodenin valikoimasta löytyy nyt mattamustat painikkeet B177BN ja B154B.
 • Koristeelliset helat, kahvat ja nupit, jotka kestävät!

  Beslagsboden on päivittänyt nuppi- ja kalustevedinvalikoimansa 5 nupilla ja 13 kalustevetimellä. Nupit ja vetimet on suunniteltu sopimaan yhteen, mutta myös täydentämään Beslagsbodenin nykyisten sisäovenpainikkeiden tyyliä. Yhteensopivat nupit, kalustevetimet ja sisäovenpainikkeet luovat huoneeseen tyylikkään kokonaisuuden sekä harkitun ja tyylikkään vaikutelman.