• 5 VUODEN TAKUU
  • NOPEAT TOIMITUKSET
  • 60 PÄIVÄN AVOIN OSTO

20 % alennus kaikista mustista itseliimautuvista kylpyhuoneen yksityiskohdista

Uutiset – Talonumerot ja julkisivukirjaimet

Kehitämme nyt talonumeroiden ja julkisivukirjainten valikoimaamme uudella Nordic-sarjalla. Sarja on suunniteltu minimalistisella tyylisuunnalla, mutta suurempaan kokoon verrattuna nykyiseen valikoimaan.

Viimeisimmät uutiset

Nyt lanseeraamme aivan uuden Nordic-sarjan, joka kattaa talonumerot ja kirjaimet. Uudet tuotteet eroavat aiemmasta valikoimasta tyylin ja koon osalta. Graafinen ulkoasu heijastaa yksinkertaista ja eleganttia muotoilua joka korostaa talon luonnetta. Tuotteiden pinta on teksturoitu, mikä antaa niille mattapinnan. Ne lanseerataan kahdessa eri värissä, mattamustana ja harmaana. Kirjasin on valittu skandinaavisen tyylikkyyden pohjalta, ja siinä on yksinkertainen ilman serifejä oleva asettelu. Nyt lanseerattavat numerot ovat suurempia kuin aikaisemmin, 230 mm, ja kirjaimet 160 mm.
Luodaksemme ilmavan tunteen olemme lisänneet mukaan läpinäkyviä kumisia tukipaloja. Tukipalat luovat hienovaraisen varjostuksen ja elegantin kokemuksen
Talonumeroiden ja julkisivukirjainten merkitys kodille

Talonumerolla on tärkeä rooli kotisi tunnistamisessa ja se antaa sille henkilökohtaisen leiman. Ne palvelevat sekä toiminnallista tarkoitusta että ilmaisevat talon tyyliä. Talonumerot ja julkisivukirjaimet ovat käytännöllinen ratkaisu vierailijoiden oikean osoitteen löytämiseksi, ja alueen turvallisuuden parantamiseksi. Voit valita erilaisia suunnitteluja, materiaaleja ja värejä tarjoavista numeroista ainutlaatuisen ja esteettisesti miellyttävän kehyksen kodillesi. Luo tyylikäs ja käytännöllinen julkisivu uuden Nordic-sarjamme hienostuneilla ja toiminnallisilla talonumeroilla ja kirjaimilla!