• ILMAINEN TOIMITUS YLI €60
 • NOPEAT TOIMITUKSET
 • 60 PÄIVÄN AVOIN OSTO

Tyylikkään modernit ulko-ovenpainikkeet

Muotoillut ulko-ovenpainikkeet ovat jo mukana valikoimassa, mutta nyt valikoimaan on lisätty suosittu mattamusta ​​pinta. Beslagsbodenin valikoimasta löytyy nyt mattamustat painikkeet B177BN ja B154B.
mattsvart modernt trycke med rakt grepp

Suosittu ulko-ovenpainike (B177BN) on nyt myös mattamustana.

Ulko-ovenpainikkeessa (B177BN) kahvan pituus on 125 mm ja kilven halkaisija 52 mm. Kahvassa ei ole palautusjousta. Moderni muotoilu yhdessä kahvan antamaan tuntumaan luo vankan ja esteettisesti miellyttävän kokonaisuuden, joka sopii etenkin muotoilusta kiinnostuneen kotiin.

mattsvart trycke med format grepp

Tyylikäs B154B-painike nyt myös mattamustana

B154B-painikkeessa on hieman pidempi kahva, 128 mm, mutta kilven halkaisija on edelleen 52 mm. Ulko-ovenpainikkessa (B154B) puolestaan ​​on kaksoispalautusjousi, joka antaa kahvalle reaktiivisen tunteen. Kahva on suunniteltu käteen sopivaksi ja painike on mukava ja kevyt painaa.

Lukkosylinteri (B197B) sopii molempiin ulko-ovenpainikkeisiin. Voit yhdistää mattamustat ulko-ovenpainikkeet mattamustiin sisäovenpainikkeisiin. Tutustu tarkemmin laajaan valikoimaamme ulko- ja sisäovenpainikkeita.

 • Uutiset – Talonumerot ja julkisivukirjaimet

  Kehitämme nyt talonumeroiden ja julkisivukirjainten valikoimaamme uudella Nordic-sarjalla. Sarja on suunniteltu minimalistisella tyylisuunnalla, mutta suurempaan kokoon verrattuna nykyiseen valikoimaan.
 • Kesä inspiraatiota kotiin

  Kesä on vihdoin saapunut! Tämä tarkoittaa sitä, että on aika laittaa kesämökki kuntoon tai aloittaa uusi projekti kotona. Haluamme tarjota yksinkertaisia ratkaisuja ja tyylikkäitä sisustustuotteita, jotta voit muuntaa kotisi juuri haluamasi kaltaiseksi.
 • Tyylikkään modernit ulko-ovenpainikkeet

  Muotoillut ulko-ovenpainikkeet ovat jo mukana valikoimassa, mutta nyt valikoimaan on lisätty suosittu mattamusta ​​pinta. Beslagsbodenin valikoimasta löytyy nyt mattamustat painikkeet B177BN ja B154B.
 • Koristeelliset helat, kahvat ja nupit, jotka kestävät!

  Beslagsboden on päivittänyt nuppi- ja kalustevedinvalikoimansa 5 nupilla ja 13 kalustevetimellä. Nupit ja vetimet on suunniteltu sopimaan yhteen, mutta myös täydentämään Beslagsbodenin nykyisten sisäovenpainikkeiden tyyliä. Yhteensopivat nupit, kalustevetimet ja sisäovenpainikkeet luovat huoneeseen tyylikkään kokonaisuuden sekä harkitun ja tyylikkään vaikutelman.