Tyylikkään modernit ulko-ovenpainikkeet

Muotoillut ulko-ovenpainikkeet ovat jo mukana valikoimassa, mutta nyt valikoimaan on lisätty suosittu mattamusta ​​pinta. Beslagsbodenin valikoimasta löytyy nyt mattamustat painikkeet B177BN ja B154B.
mattsvart modernt trycke med rakt grepp

Suosittu ulko-ovenpainike (B177BN) on nyt myös mattamustana.

Ulko-ovenpainikkeessa (B177BN) kahvan pituus on 125 mm ja kilven halkaisija 52 mm. Kahvassa ei ole palautusjousta. Moderni muotoilu yhdessä kahvan antamaan tuntumaan luo vankan ja esteettisesti miellyttävän kokonaisuuden, joka sopii etenkin muotoilusta kiinnostuneen kotiin.

mattsvart trycke med format grepp

Tyylikäs B154B-painike nyt myös mattamustana

B154B-painikkeessa on hieman pidempi kahva, 128 mm, mutta kilven halkaisija on edelleen 52 mm. Ulko-ovenpainikkessa (B154B) puolestaan ​​on kaksoispalautusjousi, joka antaa kahvalle reaktiivisen tunteen. Kahva on suunniteltu käteen sopivaksi ja painike on mukava ja kevyt painaa.

Lukkosylinteri (B197B) sopii molempiin ulko-ovenpainikkeisiin. Voit yhdistää mattamustat ulko-ovenpainikkeet mattamustiin sisäovenpainikkeisiin. Tutustu tarkemmin laajaan valikoimaamme ulko- ja sisäovenpainikkeita.

 • Tyylikkään modernit ulko-ovenpainikkeet

  Muotoillut ulko-ovenpainikkeet ovat jo mukana valikoimassa, mutta nyt valikoimaan on lisätty suosittu mattamusta ​​pinta. Beslagsbodenin valikoimasta löytyy nyt mattamustat painikkeet B177BN ja B154B.
 • Koristeelliset helat, kahvat ja nupit, jotka kestävät!

  Beslagsboden on päivittänyt nuppi- ja kalustevedinvalikoimansa 5 nupilla ja 13 kalustevetimellä. Nupit ja vetimet on suunniteltu sopimaan yhteen, mutta myös täydentämään Beslagsbodenin nykyisten sisäovenpainikkeiden tyyliä. Yhteensopivat nupit, kalustevetimet ja sisäovenpainikkeet luovat huoneeseen tyylikkään kokonaisuuden sekä harkitun ja tyylikkään vaikutelman.
 • Beslagsboden tuo markkinoille uuden itseliimautuvan kylpyhuonesarjan

  Moni välttää reikien poraamista kylpyhuoneen seinään. Haluamme kuitenkin päivittää kylpyhuoneemme ilman remonttia. Viime vuosina itseliimautuvien tuotteiden kysyntä kylpyhuonekäyttöön on siksi lisääntynyt. Beslagsboden laajentaa itseliimautuvien tuoteiden valikoimaa 12:lla uutta muotoilua edustavalla tuotteella.
 • Uudet sisäovipainikkeet – muotoilu kärkenä

  Beslagsboden on nyt laajentanut sisäovenpainikkeiden valikoimaa useammalla painikkeella. Sisäovenpainike on ensimmäinen asia, jonka kohtaamme kun astumme huoneeseen. Kahvan muotoilulla ja tuntumalla on siksi tärkeä rooli, miten koemme huoneen, johon astumme. Kun sisustamme kotiamme, haluamme harmonisen kokonaisuuden. Kun sunnitelimme uusia sisäovenpainikkeita huomioimme etenkin kosketustuntuman. Kun muoto, pinnan ominaisuus ja kahva sopivat yhteen on tunne täydellinen.